MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

March 19, 2010

BORDEL-eza politică din România

Filed under: Punct de vedere — Maria Barbu @ 10:19 pm

Cine este şi ce vrea acest nou partid care se naşte din atâta trădare şi din atâta zgomot de epoleţi securististici?

De fapt, ce mai contează!?

În politica românească se joacă din ce în ce mai intens acest joc, Bordeleză! Da, cu accent pe bordel, pentru că prostituţia este evidentă şi cred că se face pe bani mulţi, pe funcţii grele, pe trădare urâtă!

Ce alternativă poate oferi o asemenea înhăitare politică?

Modelul haitei constituite din haimanalele politice, din vagabonzii plecaţi din partidele care sunt adversare ale PD-L-ul! Şi spun vagabonzi referindu-mă la sensul etimologic, vagabondare insemnând de fapt mişcare dez-ordonată!

E ruşinos ce se întâmplă, e periculos şi cred că poate fi o ameninţare la adresa securităţii morale şi politice din România şi, în final, la adresa securităţii naţionale!

PĂREREA MEA!

12 Comments »

  1. Rusinos? E mai mult decat atat!

    Comment by Oana — March 20, 2010 @ 12:57 am

  2. @Oana,

    sigur. E periculos si criminal. Crima de tradare, care poate conduce la crima de inalta tradare!

    Comment by Maria Barbu — March 20, 2010 @ 1:21 am

  3. […] rog din suflet pe toti bloggerii timisoreni si din imprejurimi să doneze sange pentru fratele nostru roman […]

    Pingback by Un apel catre toti bloggerii din Timisoara « Hai ca se poate! — March 20, 2010 @ 11:04 am

  4. De acord cu scrierile dv.

    Comment by alice — March 20, 2010 @ 2:55 pm

  5. Maria,este un partid care este de “cabinet”nasit de Basescu,o sambata minunata !

    Comment by octavpelin — March 20, 2010 @ 3:32 pm

  6. Este un salon de masaj ca e mai academic si daca nu ma credeti? Poate-l credeti pe Lazaroiu:

    Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.

    “Daca aceste stenograme sunt autentice, ele arata un singur lucru, dupa parerea mea. Sunt lucruri pe care eu le stiam, nu la nivelul asta, al unor conversatii, si sunt lucruri pe care presedintele le spune de foarte mult timp si apasat in aceasta campanie, ele arata cam ce s-ar fi intamplat in Romania daca ar fi castigat alegerile Mircea Geoana. Este un lucru pe care presedintele l-a spus dupa ce a castigat alegerile, ceva de genul ‘nici nu stiu romanii pe langa ce au trecut’, dar ca intotdeauna au fost mai intelepti si au stiut, au avut un instinct de ultim moment”, a declarat Sebastian Lazaroiu in cadrul unei emisiuni la Realitatea FM, comentand pe marginea stenogramelor aparute in presa si in care sunt reproduse conversatii dintre senatorul PSD Catalin Voicu si magistrati, oameni de afaceri sau politicieni.

    “Sunteti convinsi ca si mine ca acest om, Voicu, daca ar fi castigat Mircea Geoana era ministru de Interne in momentul asta in care vorbim? El a fost intr-o competitie in interiorul partidului pentru functia de ministru de Interne si a pierdut la doua sau trei voturi in favoarea lui Oprea, nu putem sa spunem ca e o amenintare necredibila. Omul asta era ministru de Interne acum, va garantez, daca castiga Mircea Geoana, iar daca acceptam ca el era ministru de Interne citim stenogramele si ne imaginam cum aratau institutiile din Romania”, a mai afirmat Sevastian Lazaroiu.

    PS. Si daca ne indoim de veridicitate cred ca volta facuta de dl procuror Ponta ar trebui sa ne elibereze de indoiali:

    “Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat sambata, la Toplita, ca senatorul Catalin Voicu va fi suspendat din partid.

    Decizia urmeaza sa fie pusa in aplicare, conform statutului, de organizatia PSD Bucuresti din care Voicu face parte, informeaza Antena3.

    Victor Ponta a declarat ca masura de suspendare va ramane in vigoare pana cand justitia isi va spune cuvantul si va da un verdict in acest caz.

    Decizia este oarecum neasteptata, in conditiile in care cu numai 24 de ore inainte, liderul PSD declarase pentru Agerpres ca deocamdata nu are de gand sa ia masuri in privinta senatorului PSD Catalin Voicu.”

    Comment by ion adrian — March 20, 2010 @ 6:00 pm

  7. @Octav,

    tot ce este rau in Romania de azi e nasit de “Vasesxu” (asa i se spune in Spania!!!) si de fortele obscure din spatele acestuia!

    Comment by Maria Barbu — March 20, 2010 @ 10:05 pm

  8. CINEASTUL ROBERT HORVATH CERE SPRIJIN LUI ION ILIESCU IN ACTIUNEA DE DESCONSPIRARE A AGENTULUI ROSU VALENTIN TISMANEANU.
    Domnule Presedinte.
    Fara sa fiu vreun prieten politic ci dimpotriva , urmarit cu interes aparitia dumneavoastra la Antena 3. Am realizat fara prea mare surpriza faptul ca opiniile mele, coincid cu cele ale dumneavoastra in privinta lui Vladimir Tismaneanu.
    Toate incercarile mele de a prezenta documente confidentiale ca si rapaoarte declasificate ale CIA, agentiilor speciale englez si francez ,despre agentul Voldya au fost refuzate de autoritatiile romane. Memoriul meu catre presedintele Basescu a fost respins fara vreo explicatie.
    De asemenea memoriile mele adresate serviciului extern si intern au ramas fara raspuns ,impotriva prevederilor legale punand in primejdie siguranta nationala.
    Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante confidentiale reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
    Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
    Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a face lumina in acest caz de impotranta deosebita. Poate este ultima sansa ca prin dumneavoastra romanii sa afle adevarul.
    Va rog pe dumneavoastra si pe cei interesati sa citeasca pe blogul meu serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SPIONULUI VLADYMIR TISMANETKY !
    Scrisoarea in intregime adresata lui Ion Iliescu BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/
    Robert Horvath Deva New York
    Date personale de contact http://www.devagallery.com/

    Comment by rhorvath — March 21, 2010 @ 7:20 am

  9. In 6 decembrie Dumnezeu a mai salvat odata Romania.
    Va dati seama ce ne astepta daca reteaua Voicu cu marioneta papagal Geoana ocupau total tara?

    Comment by ion adrian — March 25, 2010 @ 12:42 am

  10. @Ion,

    da, ne-a salvat de mafia cuscrului Hrebeciuc si ne-a lasat pe mana Mafiei lu’ tata Basescu! Ce naiba, o mai facem mult pe naivii? Tu pe cine crezi ca prostesti?

    Comment by Maria Barbu — March 25, 2010 @ 1:22 am

  11. Nu-i pot pacali cu sigurantza, pe cei din reteaua Voicu si din celelalte retele mai mult sau mai putin kgbiste sigur anti romanesti, montate de Iliescu et co, sub linistea pe care i-o dadeau cei peste 1000 de morti utili pentru aceasta constructie diabolica.

    Comment by ion adrian — March 25, 2010 @ 11:21 am

  12. @Ioane,

    eu nu am nimic de-a face cu nici un fel de retea, dar vad cu stupoare cat de multi sovietici sunt in politica romaneasca. Poate ca de aceea nici nu ma tenteaza sa intru in vreun partid!

    Comment by Maria Barbu — March 25, 2010 @ 5:21 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.