MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

September 23, 2014

NU-MI VOI LASA VARA SA TREACA NICIODATA!

Filed under: Uncategorized — Maria Barbu @ 6:31 pm

Sunt nascuta vara, pe canicula si iubesc cu pasiune acest anotimp. Iubesc vara neconditionat si nelimitat, indiferent de ce arata calendarul. Azi a fost zi de toamna afara, dar in mine e vara mereu, vara luminoasa si torida, vara eterna si infinita.

In viata mea s-au petrecut schimbari majore, dar pentru mine e vara mereu, cu tot ce inseamna acest anotimp de foc. Am o casa noua, am o miraculoasa intorsatura de soarta, ma simt din nou ca atunci cand am iesit din adolescenta si vedeam viitorul ca pe o infinitate de perspective. Ori, exact asta inseamna vara launtrica pentru mine. 

Pentru mine e vara fierbinte si luminoasa, chiar daca afara ploua si sunt doar 11 grade Celsius. Ma uit in mine si ma orbeste soarele interior, ma uit afara si vad oameni zgribuliti. Si ce daca! Fiecare dintre noi are propriul sau anotimp asa cum are si propriul destin. Al meu e minunat si solar si divin!

1 Comment »

  1. Felicitări ! Gîndire pozitivă şi… călduroasă. Mă bucur sincer pentru tine şi pentru fetiţa ta. Să vă binecuvinteze Dumnezeu numai cu bucurii şi lumină caldă !
    Eu sunt Berbec, iubesc primăvara, renasc în fiecare an şi mă recompun. Urăsc frigul şi întunericul, iar singurul sentiment minunat în timpul iernii îl încerc numai de Crăciun. Şi nu pentru cadouri, ci pentru miracol….

    Comment by matilda — September 23, 2014 @ 6:42 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: