MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

July 28, 2012

29 IULIE 2012 – ZIUA ELIBERARII DE SECURISM

Filed under: Avem nevoie de curaj si demnitate,Ieşi afară,javră ordinară! — Maria Barbu @ 3:31 pm

In decembrie 1989, Romania, ca si alte tari foste comuniste, s-a eliberat de comunism, ca ideologie de stat. Ceea ce s-a intamplat insa cu adevarat cu Securitatea, adica politia politica folosita in comunism si cu aparatul represiv al acesteia, a ramas pana acum intr-o suspecta ceata. De fapt, securistii ceausisti au fost eliminati, pentru ca reprezentau o forma de nationalism devenita inadvertenta si dupa 2004, odata cu venirea la putere a lui Traian Basescu, au fost reactivati securistii bolsevici, obedienti fata de fosta URSS, actuala  Federatie Rusa, care isi foloseste fostii agenti ca oameni politici care sa ii faca jocul. Unul dintre acesti agenti ai securitatii cu mari legaturi in sfera securitatii sovietice bolsevice si probail ca cel mai agresiv si mai santajabil a fost si este Traian Basescu.

Devenit peste noapte din demnitar ceausist ministru in cabinetul Petre Roman, care este fiu de ideolog bolsevic,  Basescu s-a dezvoltat ca o planta otravitoare, fiind cel care a preluat conducerea PD si mai apoi a reusit prin tertipuri securistice sa ajunga pe fotoliul de presedinte al Romaniei. Agent securist si inculpat in multe dosare, Traian Basescu se ascunde sub mantaua imunitatii prezidentiale si isi incepe actiunea de distrugere a statului roman si de genocid aplicat poporului roman.

Dupa ce fusese sustinut de stapanii lui din strainatate sa se transforme peste noapte din comunist in democrat, Traian Basescu si-a inceput demersul  de dominare a Romaniei, instaurand o dictatura cu mult mai cumplita si mai murdara decat a lui Ceausescu. A preluat serviciile secrete si procuratura si a inceput teroarea asupra adversarilor politici si asupra institutiilor fundamentale ale democratiei si statului de drept.

S-a folosit de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana pentru a dezvolta o retea securistica cu conexiuni europene, vizand sabotarea economoiei nationale si trecerea averii tarii in buzunarele mafiei personale, prin intermediul guvernarilor PDL-iste, pe care le-a orchestrat personal. A organizat si realizat partial ciuntirea suveranitatii nationale si a promis puterilor straine cedarea unor parti esentiale din prerogativele independentei si suveranitatii, punand in grav pericol securitatea nationala a Romaniei.

Fiind un tradator de tara, Traian Basescu a acuzat de lovitura de stat actiunea USL de restabilire a democratiei reale in Romania, ignorand intentionat faptul ca majoritatea politica din parlament este cea care a decis in mod legitim. Tipetele isterice ale pionilor retelei sale securistice din tara si din strainatate sunt forme de disperae ca sunt descoperiti si distrusi prin referendumul din 29 iulie.

Daca maine, la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, romanii vor vota in numar cat mai mare, vor reusi sa desavarseasca REVOLUTIA IMPOTRIVA SECURITATII COMUNISTE PE CARE O REPREZINTA TRADATORUL TRAIAN BASESCU!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: