MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

May 24, 2012

VOTATI USL, VOTATI BINELE ROMANIEI!

Filed under: Avem nevoie de curaj si demnitate,GOD BLESS ROMANIA — Maria Barbu @ 2:29 pm

Imi este extrem de sila de persistenta obrazniciei pedeliste, a basistilor care au jefuit Romania si i-au ucis pe romani!

Tot ce trebuie sa inteleaga poporul este ca suntem in momentul istoric in care BINELE=USL (PONTA+ANTONESCU) si RAUL=PDL (BASESCU +ACOLITII LUI), indiferent sub ce culoare se prezinta, portocaliu, verde, albastru, alb, si oricum s-ar numi. Ei pot sa ia, ca Diavolul insusi, orice culoare si orice sigla, pentru ca sunt miasme ale Iadului si putreziciunii, dar NUMAI VOTAND USL ROMANIA VA SCAPA DE ACESTI BASISTI DIABOLICI!

la ocna cu basistii, spunea un prieten si cred ca are perfecta dreptate!

5 Comments »

 1. offtopic
  Cea mai mare si zdrobitoare dovada a inscenarii de la 11 sept. 2001 este WTC7, zgarie-norul de 47 de etaje care a cazut fara sa fie atins de nici un avion. Pe site-ul http://www.ae911truth.org (ARCHITECTS & ENGINEERS for 9/11 TRUTH) peste 1600 de de ingineri si arhitecti demonstreaza cu probe ca a fost demolare controlata. Detalii video:
  http://www.youtube.com/watch?v=hZEvA8BCoBw
  http://www.youtube.com/watch?v=mQ71d2DtAnI
  http://www.youtube.com/watch?v=YW6mJOqRDI4
  http://www.youtube.com/watch?v=OQgVCj7q49o

  Comment by mihaipopovici — May 26, 2012 @ 9:40 am

 2. Ma reigne,

  ascult discursul presedintelui Senatului si ma ia zapaceala !
  am aflat ca CCR este superioara Parlmentului ( oare cum sa citesc art 61 din Constitutie ? ) ce mai vorbim despre democratie, cand comunicatul CCR ( inca nepublicata hotararea pt ca nu exista motivarea), face trimitere la conceptul de ” sef al statului ” in ce articol gasim aceasta formulare ?

  Comment by ingi — July 3, 2012 @ 12:18 pm

 3. cred si consider ca ar trebui sa nu va mai dati cu parerea in politica ci sa ramaneti ancorata in nemurirea sufletului si a poeziilor dvs pt ca cat timp vine vorba de politica numai aberatii extreme si ale dracului de exagerate sunteti in stare sa scrieti.O aberatie mai mare in a clasifica si a pune in doua entiati absolute[binele si raul] cele doua formatiuni politice [usl / pdl] mi se pare naiv si periculos.In politica nu exsista bine si nici rau cel putin pe scena noastra mioritica a politicii nu poate exista asa ceva.Toti sunt aceasi mizerie si Basescu in frunte cu ai lui din PDL dar si USL cu jocurile lor si basinile lor politice pt a prinde mana pe ciolan si pe putere.In concluzie va respect apartenenta ideologica la doctrina PSDista dar as aprecia si daca ati fii si un om rational si temperat in declaratii precum “votati binele romaniei”.
  Eu zic sa lasam faptele sa vorbeasca de la sine pana acum in cele 2 luni de guvernare uslista nu am vazut nicio preocupare asupra problemelor economice si interne cu care se confrunta Romania ci din contra o preocupare sporita si accelerata de a pune mana pe putere si de a castiga un razboi politic care nu a facut decat rau toti anii astia asupra romanilor de rand si o sa faca in continuare.COncluzia mea ramane tot una : PDL + USL = ACEASI MIZERIE.

  Comment by Cineva sincer — July 4, 2012 @ 6:56 pm

 4. Slava Domnului ca l-au suspendat pe Diavolul Basescu. Astept ca poporul sa il demita definitiv si sa-l vedem cu catuse la maini cerand indurare, sau chiar in fata plutonului de executie!

  Comment by Maria Barbu — July 8, 2012 @ 2:01 am

 5. Eu nu cred ca e aceeasi mizerie, pentru ca mizeria cea mai mare este PDL+BASESCU!

  Comment by Maria Barbu — July 14, 2012 @ 12:32 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: