MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

January 22, 2012

COPIII STRAZII FOLOSITI CA MASA DE MANEVRA IN PIATA UNIVERSITATII

Filed under: Ieşi afară,javră ordinară! — Maria Barbu @ 3:52 pm

Imaginile difuzate atat in direct cat si in reluare de televiziuni cu scenele violente de duminica trecuta de la Piata Universitatii dovedesc ca serviciile secrete, securitatea cum continua romanii sa spuna, s-au servit de copii minori, copii ai strazii, pentru a face din ei o masa de manevra, programata sa fie violenta si distructiva.

Nu ma mira ca aceasta putere cinica ii foloseste pe niste copii napastuiti de soarta ca masa de manevra pe care serviciile secrete o scot in strada ca sa atace ziaristii si, aparent, fortele de ordine. Asa se procedeaza si in  alte tari, de catre regimuri totalitare similare, o masa de copilandri, drogati, inarmati si programati sa distruga, pentru a crea scenarii pe care puterea sa le poata utiliza cu scopul de a se crampona de scaune si de functii, de puterea pe care nu stie sa o exercite din pacate decat in mod discretionar, in interes personal si, cel mai adesea, impotriva propriului popor.

E trist si dezgustator acest comportament al reprezentantilor puterii de azi, care se manifesta de parca ei insisi ar fi niste decerebrati care se agata de putere cu o ardoare nedemna si care in mod autist isi recita textele ce nu au nimic de-a face cu realitatea societatii romanesti si a poporului disperat care le striga sa plece.

Sunt convinsa ca si ei, cei de la putere, stiu ca e ceva ireversibil si ca vor fi nevoiti sa plece de la carma unei tari pe care au lasat-o sa naufragieze dupa ce au spoliat-o. Numai de ei depinde daca vor pleca in liniste si isi vor primi pedeapsa justa pentru tot dezastrul produs in Romania, sau vor pleca in mod violent si numai Dumnezeu stie ce ar putea sa le faca acest popor dezlantuit impotriva lor de foamea indurata, iesit in strada de disperare si urland de prea mult chin.

Toti cei de la putere, Traian Basescu, Emil Boc si guvernul PDL+UNPR dar si parlamentarii aferenti acestora au de ales intre a-si salva nu demnitatea pe care au pierdut-o de mult timp ci chiar viata, plecand pasnic si lasand pe altii sa guverneze, sa organizeze alegeri libere si apoi sa reconstruiasca aceasta tara ruinata de ei! ( Am trecut intentionat peste UDMR, dar sunt si ei in guvernul acesta!)

Dupa cum vor alege sa faca, asa va fi, iar viata lor ar putea decurge  cu sanctiunile de rigoare, sau ar putea fi curmata cumplit…. nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar putea intampla! Sper ca in ultimul ceas sa isi aduca aminte de cumplita profetie si sa fuga mancand pamantul pentru a se salva pe ei insisi, caci averea, in asemenea imprejurari, nici nu mai conteaza!

2 Comments »

  1. Trist, foarte trist! Am simtit pe pielea mea PROSTIA SRI-ului, INEFICIENTA politiei, teroarea obsedatilor sclugi ai MASONERIEI, criminalitatea clanurilor MAFIOTE si ratacirea poporului, pasat precum o minge de pig-pong, de la unii la altii. Da cred ca SRI, este capabil de un asa aranjament, in completare cu, si cu, si cu… ca au cu cine!

    Comment by Ionela Horge — January 22, 2012 @ 5:29 pm

  2. Da, sunt in stare de orice, pt ca in SRI au fost rechemati bolsevicii stalinisti pe care ii alungase Ceausescu. i-a rechemat Basescu!

    Comment by Maria Barbu — January 22, 2012 @ 6:44 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: