MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

January 17, 2012

SCRISOARE DESCHISA CATRE TEODOR BACONSCHI

Filed under: Ieşi afară,javră ordinară! — Maria Barbu @ 6:25 pm

Domnule Baconschi,

in aceasta tara in care tradarea a devenit politica de partid si de stat constatam ca ati devenit un mare campion. Nu o sa ne referim la amanuntul biografic delicat care spune ca ati fi un bastard, ci o sa ne referim la metodele imorale, triviale si mizere pe care le-ati folosit pentru a va construi cariera “diplomatica”.

Toti romanii sau aproape toti au aflat de aventurile pe care le-ati avut cu diverse cucoane prin apele murdare ale unor jacuzzi platite din banii acestor oameni care demonstreaza acum si carora le furati banii de multi ani ca sa va lafaiti in resedinte diplomatice pe care nu le meritati, nici ca dimensiune intelectuala si nici ca dimensiune morala.

Ati profitat si de guvernul PSD si de guvernul PNL ca sa va trimita ambasador, iar acum blamati fara rusine aceste partide aflate intr-o opozitie democratica, jignirile pe care le proferati dezvaluindu-va ca un anti-democrat si ca pe un comunist mizerabil!

Dar se pare ca abia sub  regimul Basescu-Udrea-Boc v-ati gasit mediul care va place cel mai mult, tradarea si slugarnicia dv ajungand la cote maxime.  Sunteti un anti erou, cred ca intelegeti asta, mai ales dupa convorbirile triviale date publicitatii si care v-au aratat adevarata fata!

Aveti sau credeti ca aveti un atu pentru ca aduceti voturi din ambasadele Romaniei in strainatate, dar Traian Basescu insusi va va inlatura cu cinismul care il caracterizeaza atunci cand nu ii veti mai fi util.

Indrazniti sa jigniti acest popor, tocmai dv, un slugoi al unor bolsevici ca Basescu si Boc si un admirator mult prea libidinos al “marii femei politice” Elena Udrea!

RUSINE! RUSINE! RUSINE!

 semnat UN  GRUP DE STUDENTI ROMANI AFLATI LA UNIVERSITATI DIN STRAINATATE

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: