MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

January 24, 2011

ASISTĂM LA UN GENOCID!

Filed under: Avem nevoie de curaj si demnitate,GOD BLESS ROMANIA — Maria Barbu @ 12:29 am

Am crezut mai întâi că e vorba despre incompetență, am văzut mai apoi că e vorba despre furt masiv și mafie politică portocalie, dar acum constat că asistăm la un genocid executat cu sânge rece, după o strategie criminală, de către călăi politici foarte pricepuți în astfel de execuții de tip bolșevic.

Nu știu cât va mai rămâne din acest popor după guvernarea Băsescu-Udrea-Boc, nu știu cât va mai rămâne din România însăși, dar ceea ce știu cu certitudine este că ne vor trebui foarte, foarte mulți ani, zeci ori chiar sute de ani, să refacem ceea ce distrug acum, cu atâta cinism, acești nemernici.

GOD BLESS ROMANIA!

DUMNEZEU SĂ BINECUVANTEZE ROMÂNIA!

ȘI SĂ O AJUTE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ!

13 Comments »

 1. Suferintele si durerile poporului roman sunt incomensurabile.Azi am vazut un colonel cu ochi albastrii ca de copil ,plangand de umilintza si de durere,un coleg mai batran de al meu,[ colonel nascut in anul 1930,iesit la pensie in anul 1985] plangea ca nu i ajung bani si ca ai este rusine sa ceara copiilor ajutor,era un om din popor,cand l am vazut cum plange am vrut sa i pup mana,ar fi ras colegii de mine,l am pupat pe obraz,intruchipa pentru mine in acel moment poporul roman,popor pentru care as muri bucuros.Vom rabda si vom indura,cand nu vom mai putea,vom iesi toti in strada,sunt sigur ca asa se va intampla.

  Comment by lupul — January 24, 2011 @ 11:47 pm

 2. […] Ioan Sorin Usca, Iulia Diana Mihai,  Joaca de-a mine, Link Ping, Lora, Lu, Madi, Manole,  Maria Barbu, Maria Popart,  Melami, Mihaela Man, Mirela Pete, Mnealui, Nabadaiosul, Nice, Adela, Pavaj de […]

  Pingback by Trafic cu Hituri (runda 52) « Blogul lui Teo Negură — January 25, 2011 @ 3:06 am

 3. Ei[politicieni,asa zisi politicieni] s au organizat inca din 89 impotriva poporului roman[nu a propiului popor,pentru ca multi sunt alogeni],noi poporul,cand ne organizam impotriva lor??

  Comment by lupul — January 25, 2011 @ 7:32 am

 4. In momentele de acum,nu mai avem de a face cu alogeni,acum suntem intre noi romanii,Udrea,Boc,Oprea,Funeriu si taticul lor Basescu ,sunt romani si vom transa diferendele noastre cu dansii ,in cel mai pur stil romanesc.Asa sa ne ajute D zeu!!

  Comment by lupul — January 25, 2011 @ 8:25 am

 5. Cata dreptate ai, Maria! Nu e prostie si nici incompetenta, e marsavie, e premeditare, e peste toate setea lor de bani si de avere, prin orice mijloace, cu orice pret…

  Comment by teonegura — January 30, 2011 @ 4:58 pm

 6. Teo, este tradare si inversunare criminala in distrugerea acestei tari si a acestui neam. Uita-te cu atentie la prezident si vei vedea din trasaturile lui fiara stepelor, tradatorul si sadicul, sceleratul visceral, adica tot ce putea sa fie mai ingrozitor pentru aceasta tara. Pacat ca sunt atatia prosti in Romania de azi! Asta ne va costa pe toti nu numai viata de acum, ci si cea de maine si de poimaine, adica viitorul pentru multe generatii de acum incolo!

  Comment by Maria Barbu — February 1, 2011 @ 4:07 am

 7. da,da ,Boc are fata si statura de asiatic,asta e hun undescover, in blana de mioritza!!:))))Asta mananca carne de roman ,fragezita sub saua calului,nu i am vazut saua,unde e saua??Dar calu’??Nu dormiti la locu’ de mmunca,indemnati tinerii sa iasa in strada,aveti curaj??Sa ne organizam in celule,ca celula e baza societatii[familia]sa ne facem famiglii, dupa modelu’ calabrez sau sicilian sau napolitan,nu conteaza care.Aha ha ha,mi am adus aminte saua lui Boc e pe noi,de aia nu o vedem,ca stam cu nasu’ in pamant,si acum ne fragezim sub ea!!:)))))

  Comment by lupul — February 1, 2011 @ 11:09 pm

 8. Dragă Maria, îţi împărtăşesc lehamitea, dar totuşi să nu ne pierdem speranţa, răul nu poate fi etern.

  Comment by Corina Cretu — February 2, 2011 @ 8:54 pm

 9. Corina draga,

  absolut adevarat ce spui. Nu numai ca nu imi pierd speranta, dar si fac putin cate putin din acel ceva care ne paote scapa de acest blestem!

  Comment by Maria Barbu — February 3, 2011 @ 5:30 pm

 10. Ma refeream la tatucul baselic.

  Comment by Maria Barbu — February 3, 2011 @ 5:30 pm

 11. e desteapta fatuca ,citez din memorie:))))raul nu poate fi etern,deci deduceam ca fatuca va trai o eternitate.Nu bre!!Raul va tine 20 de ani,matale vei muri in al 19-lea an,rezulta ca pentru matalutza raul nu va avea sfarsit ,deci va fi etern,ce e si cu telectualii astia,cateodata nu au proietatea notiunilor si nici a cuvintelor.:))))

  Comment by lupul — February 3, 2011 @ 8:20 pm

 12. noi traim in prezent intr un perpetum prezent,trecutul e doar amintire,in viitor nu traieste nimeni,e suficient ca raul sa fie prezent si devine etern,pen’ ca matale nu stii ce ti rezerva viitorul,totul e o prezumtie,poate vei avea bucurii,dar te poate naste si un accident de masina,un accident mortal ka sa zik asa,draga Corina.:))))

  Comment by lupul — February 3, 2011 @ 8:23 pm

 13. nu naste,este evident paste,te paste,ca oaia pe iarba,sau vaca pe iarba.Ca capra,nu! Ca e cacofonie!!:)))))

  Comment by lupul — February 3, 2011 @ 8:26 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: