MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

September 29, 2010

Moartea si Invierea!

Filed under: Avem nevoie de curaj si demnitate — Maria Barbu @ 11:41 pm

V-ati pus intrebarea ce se intampla in Romania acum? Ei bine, eu cred ca momentul in care politistii au strigat la Cotroceni ” iesi afara, javra ordinara”  reprezinta un moment istoric, indiferent ce le va face Basescu acelor oameni. Sau, mai bine zis, cu cat le face mai mult rau, cu atat momentul acela devine mai intens istoric, facand ca in viitoarele carti de istorie sa se scrie despre Traian Jigodia, voievodul mafiotilor si al farfuzelor politice!

Ce mai conteaza restul cand eticheta a fost deja scrisa? Vom vedea consecintele, vom asista cu totii, mai mult sau mai putin nauciti, la destructurarea sicietatii romanesti, sfasiata ca o tesatura din care vor ramane doar fire rupte. Dar regimul Basescu-Udrea-Boc are zilele numarate. Ii vom vedea pe acesti indivizi sfasiati de multime si tarati pe strazi ca-n filmele de groaza. Veti vedea si va veti inspaimanta de furia fara sfarsit a unei natiuni infometate si umilite, mintite si dispretuite!

Eu detest raul si apocalipsele si ma voi aseza la fereastra sufletului, straduindu-ma sa-mi pastrez deschise florile trairilor poetice. Dar mintea mea, care e un instrument de mare finete, imi spune ca va fi teroare si moarte, vor sfarsi si victimele, dar si calaii. Nu mai este cale de intoarcere si abia dupa aceea cerul acestei tari se va limpezi si copiii nostri vor putea privi spre viitor plini de speranta si de incredere!

6 Comments »

 1. Fiecare pasare pe limba ei piere
  George

  Comment by George Gross — September 30, 2010 @ 10:56 am

 2. @George,

  asa este!

  Comment by Maria Barbu — September 30, 2010 @ 12:02 pm

 3. deasemeni vreau sa tarasc pe strada si sa sfasii pe,Iliescu,Nastase,Vosganian,ca sa nu ma pierd in enumerare,pe toti cei ce au condus ROmania timp de 20- de ani, fie parlamentari ,fie ministri.Va fi greu sa i prindem,ei vor pleca ,vor fi ciorchine pe coada avianelor ce vor decola cu derogare de ora:)))))Cei ramasi vor fi vanati,sunt un bun vanator, am rabdare si o oarecare instruire in vanatoarea de oameni:)))) presimt ca ma voi distra:)))).Presimt ca in curand se deschide sezonul de vanatoare la parlamentari si ministrii,arealul este suprapopulat,densitatea maxima admisa in Romania de politicieni corupti,e 1 la 1000.000.Acesti daunatori s au inmultzit excesiv,afecteaza biotopul si biocenoza.Eu am identificat o diversitate de daunatori: cu blana,blana mai ieftina ,sau mai scumpa[nurca,vidra,vulpe comuna ,vulpe polara]Elena Udrea ,Rodica Nassar,Sulfina Barbu ,Oana Mizil,Anca Boagiu.Daunatori cu tegumentul ingrosat[popular numit sorici} Sergiu Nicolaescu (PSD-PC)
  2. Crin Antonescu (PNL)
  3. Cristi Diaconescu (PSD-PC)
  4. Anca Boagiu (PD-L)
  5. Vasile Blaga (PD-L)
  6. Cristian Radulescu (PD-L)
  7. Cristian Topescu (PNL)
  8. Dan Voiculescu (PSD-PC)
  9. Catalin Voicu (PSD-PC)
  10. Ecaterina Andronescu (PSD-PC)
  11. Radu F. Alexandru (PD-L)
  12. Gabriel Mutu (PD-L)
  desigur avem si boureni cat si daunatori cu pene[pasarici ieftine],se regasec si reptile :serpi frumos colorati,naparci ,cat si crocodili de Dambovita,broaste testoase din familia Testudinidae[Zoe Petre] .La tot acest amalgam de daunatori s au observat caractere comune:limba despicata,o mare putere de mimetism,lentoare,,agresivitate,nepasare,un spirit de turma gregar,limbaj comun.Prin observarea libera a catorva exemplare a reisit[avem date certe] ca au o mare putere de inmultire si continua sa se inmulteasca si la varte relativ inaintate[Petre Roman,Silviu Prigoana]Deasemenea s a observat ca sunt refractare la:bunsimt,omenie,cinste,munca,patriotism,corectitudine.Au mai multe cuiburi,vizuini,salasuri[de lucru ,de vacanta,la munte si la mare]acestea sunt isusite pe nedrept ,prin furt si inselaciune,unele dobitoace stau cu chirii modice in grote si caverne luxoase ,propietatea a statului.Unii dintre ei, asemenea sconcsului improsca cu murdarii [substante urat mirositoare]manele ,telenovele,societatea in care traiesc.Dragii mosului ar mai fi multe de povestit despre aceste animale daunatoare ,dar am obosit.Sa nu uit,,acum sunt buni de vanat,sunt grasi {se pregatesc de hibernare] si au blana deasa:))))))

  Comment by peticila — September 30, 2010 @ 2:40 pm

 4. @Silviu,

  be my guest!!!

  Comment by Maria Barbu — September 30, 2010 @ 8:25 pm

 5. Cuv. grecesc ANASTASIOS, tradus în latină cu Resurectio se referă mai degrabă la o Ridicare (Uprising), decât la o revenire la viaţă…

  Comment by Mihnea Georgescu — October 1, 2010 @ 8:38 am

 6. […] licitat, George Valah, Vania, Ivona Boitan, Joy, Lady A, Leo, Licuriciul orb, Lilick, Madi, Manole, Maria Barbu, Matilda, Mircea Rusnac, Mircea Suman, Mirela Pete, Nataşa, Adele Onete, Oana Clara, Oceania, […]

  Pingback by Dicţionar de rime | Ioan Usca — October 1, 2010 @ 2:31 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: