MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

July 31, 2010

ÎN IAD CU VOI, LICHELE DEZMĂŢATE!!!

Filed under: Avem nevoie de curaj si demnitate — Maria Barbu @ 10:51 pm

Mă uimeşte această delirantă imbecilitate a Lenuţei Udrea. Că e o cumătră proastă, că e o farfuză puturoasă n-ar fi nimic, dar ifosele ei de ministreasă (!) şi prostia crasă etalată internaţional, mă scârbesc peste măsură. Deşi vomit greu în general, femeia asta e pentru mine vomitivul total.

Cum dracu’ reuşim noi românii să suportăm toate loazele astea adunate de Băsescu de prin latrinele publice şi politice, din subsolurile mahalalelor sordide, cum de acceptăm acest bordel ordinar pe care l-a adus şi îl patronează în politica românească, nu înţeleg!

Haideţi să căutăm nişte kamikaze dispuşi să cureţe aceste infecţii, că Dumnezeu însuşi pare să se fi virusat, sau nu El Însuşi ci popimea asta cu burdihane grase care râgâie alături de Matroz! ÎN IAD CU VOI, LICHELE DEZMĂŢATE!!!

9 Comments »

 1. Mariaaaaa, chiar crezi ca ai cu cine vorbi? Parca trebuie sa ne umplem pana la gura de cacat din cauza dobitocilor astora de la putere ca sa-si dea seama toti muritorii de foame (ca acum nu mai e doar o expresie…) cat de mult trebuie sa ne adunam toti fortele ca sa urlam ca trebuie inlaturati.
  Eu una marturisesc sa ma si amuz cand o vad pe Elenuta cu frunza ei cu tot. Macar de-ar fi fost asta singura gafa pe care a facut-o… dar no, urmeaza! Pam-pam.
  Miss youuuuu *kisskisskiss*

  Comment by Dana — July 31, 2010 @ 11:13 pm

 2. Da, în Sheol cu ei!

  Maria, ce căutau, dacă poţi mărturisi, fireşte, soldaţii israelieni în Munţii Bucegi? 😉

  Comment by Dr. Mihnea GEORGESCU-DOBROGEA — July 31, 2010 @ 11:24 pm

 3. @draga Mihnea,

  cautau “capul unghiului”!

  Comment by Maria Barbu — August 1, 2010 @ 2:15 am

 4. e si o reactie dupa acea revolta din 89, acum lumea se teme sa mai fie violenta in strada ca pina acum ori s-a tras, ori veneau minerii ori alte minuni. cind foamea insa va stirni iarasi furia vom vedea si masa critica de oameni – cei ce nu mai au a pierde nimic daca-i sparg capul marinarului – in strada. si asta cred ca va fi in octombrie, la primele salarii de dupa concedii.

  Comment by razvan74 — August 1, 2010 @ 5:02 pm

 5. Corect!

  Comment by coramica — August 1, 2010 @ 6:57 pm

 6. Dupa informatiile mele , Romania este pe cale sa fie desfiintata ca si stat suveran iar in locul ei sa se numeasca o ¨zona ecumenica ¨ a Europei , Acesta este doar un pretext , care de fapt va fi primul pas pentru mutarea in acest spatiu a evreilor .
  Asta dupa ce s-au gasit dovezi in muntii Bucegi despre civilizatia extraterestra care ne-a creat pe noi , dovezi din care evreii , ca de obicei au tras concluzii ca Dumnezeul lor aici va revenii pe panant – si cum ei cred ca sunt primul popor creat de Dumnezeu , tot aici inseamna ca este si locul lor.
  Cum stiti evreii sunt cei care intotdeauna au condus , din umbra toate guvernele lumii , ei cu puterea lor financiara pot face tot ceea ce-si propun , iar guvernele nu pot face nimic impotriva acestei initiative – mai ales ca li s-a spus ca asta este cea mai buna solutie pentru a termina cu conflictul din Palestina .
  De fapt palestina a fost o simpla victima a credintelor evreilor asa cum suntem noi acum . Pana acum se credea ca acolo a venit si va revenii Dumnezeu pe pamant , acum , dupa ultimele descoperiri , pare ca de fapt acest lucru s-a petrecut pe teritoriul tarii noastre …in fine , probabil intregul adevar nu-l vom cunoaste niciodata , insa treaba cu ¨zona ecumenica ¨o stiu din sursa sigura . Acum , incercand sa intelegem comportarea celor aflati la putere in tara noastra , carora pare ca nu le mai pasa de nimic , ca si cum urmeaza sa vina sfarsitul lumii si ei stiu asta , lucrurile se leaga putin – ei stiu ce se va intampla si nu doresc altceva decat sa-i prinda bogati , sa faca parte din cadrul elitei care va fi tratata diferit fata de restul lumii.

  Comment by Catalin — August 6, 2010 @ 12:44 pm

 7. @Catalin

  Ar fi bine sa vina evreii aici, te rog sa ma crezi! eu chiar am pledat pentru asta.

  Comment by Maria Barbu — August 6, 2010 @ 1:02 pm

 8. @DAna,

  imi place grozav ca esti asa de optimista! super!

  Comment by Maria Barbu — August 6, 2010 @ 3:19 pm

 9. si cand te gandesti ca se pare base vrea sa ii lase tronul…oare asa de idiot acest popor sa o coteze presedinte…as zice foarte raspicat ca este posibil

  Comment by health — August 8, 2010 @ 6:23 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: