MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

April 22, 2010

VA TE FAIRE EDUQUER, IMBECILE FRANCAIS!

Filed under: Uncategorized — Maria Barbu @ 9:44 pm

Un comic francez idiot, incult si needucat, a vrut sa smulga aplauze facand gestul cersetorului, gest pe care l-a denumit ‘SALUTUL ROMANESC”.

Avea dreptate Emil Cioran cand spunea despre francezi, cu  subtilitate, ca sunt un PEUPLE DE GRAMMAIRIENS, accentul cazand pe riens, adica un popor de nimeni, de nimicuri, de zerouri umflate de ingamfare si stupiditate!

Am putea spune si noi ca SALUTUL FRANCEZ este “se gratter le cul”! Sau, “merde”, ori “manger son merde”!

VA MANGER,,,, STUPIDE FRANCAIS!

16 Comments »

 1. Cum ziceai dragă, nu-i decât “un comic francez idiot, incult si needucat…” Sunt sigur că, nu toţi francezii gândesc ca şi dobitocu’. 😉
  (Adică, crezi tu Maria că, numai noi avem dobitocii noştri?! Bine, bine… că-s vreo 5 milioane şi ceva, se ştie, nu mai zic! 😛 )
  P.S. E bine că-l combatem!!! Poate va afla (m-aş mira!) care-i diferenţa dintre “român” şi “etnic rom”.

  Comment by SuKaRiT — April 23, 2010 @ 9:00 am

 2. Maria,trist dar adevarat ,DAR VINA apartine LIPSEI DE CREDIBILITATE IN UE a presedintelui Traian Basescu,care “a furat “alegerile prezidentiale din 2009 si lipsi totale a unui CORP DIPLOMATIC PROFESIONIST!,o zi minunata,cu drag Tavi.
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

  Comment by octavpelin — April 23, 2010 @ 11:39 am

 3. GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

  PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !  
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.  
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !  
  In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. O delegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam.” Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT DE NEGASIT
  SUA si Marea Britanie, au atacat Irakul si au eliminat regimul lui Saddam.Imediat dupa victoria fulgeratoare a coalitiei, peste o mie de experti americani inarmati cu detectoare moderne au intrat in Irak si au scormonit fara restrictii teritoriul tarii in cautare de arme de distrugere in masa. Au cercetat neobosit toate locurile vechi si noi considerate suspecte. Au interogat militarii,savantii si tehnicienii irakieni. Negasind armele, s-au intors acasa.
  MARII SPECIALISTI CIA AU FOST DIN NOU PACALITI. DACA CITEAU MANUALELE KGB AR FI PUTUT SA DEA DE PROCEDURA STANDARD DE ACOPERIREA URMELOR. IN ROMANIA OPERATIUNEA AVEA NUMELE COD ” SARINDAR , INSEMNAND “IESIRE DE SERVICIU ”
  Timp de doi ani am rasfoit mii de documente pana am dat de adevar. Este un raport detailat trimis cu cateva saptamani inainte de invazie lui Saddam.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SI MIJLOACELE DE TRANSPORT AU FOST
  ASCUNSE LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA 27 DE DEPOZITE
  MILITARE. INTREAGA ACTIUNE A FOST CORDONATA DE TRAIAN BASESCU
  MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN PERIOADA RESPECTIVA.

  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC

  Comment by rhorvath — April 23, 2010 @ 4:27 pm

 4. Eu nu aş lua acest eveniment cu aerul de surpriză indignată. Pentru noi ar trebui să reprezinte un semn de îngrijorare faptul că suntem tot mai des asociaţi cu hoţii, cerşetorii, mizeria, foametea… Adevărata problemă nu sunt cei care fură, cerşesc, fac mizerie, nici măcar criza care a adus foamete în România. Adevărata problemă este că România nu mai produce îndeajuns Cioran, Eliade, Enescu, Coandă… Şi acum câteva decenii România era plină de mizerie şi sărăcie, numai că întreaga lume vedea în România “Ţara lui Brâncuşi”. Astăzi ar trebui să contracarăm senzaţia de societate în putrefacţie cu zeci de elite, ar trebui să reclădim o nouă istorie cu care să ne mândrim. Din păcate România, în loc să construiască constant astfel de elite, se manelizează, se otevizează…

  Comment by Bibliotecaru — April 23, 2010 @ 5:21 pm

 5. @Bibliotecaru,

  intr-o Romanie in care conducerea politica, leadership-ul, are ca unic scop decelabil distrugerea a tot ce este valoros si coerent in aceasta tara, nu trebuie sa ne mai mire nimic oribil, dar asta nu inseamna ca noi nu trebuie sa ramenem fermi pe pozitia demnitatii. Sper ca nu se vor pierde cei peste 5 milioane de romani care au votat ANTI Basescu, ci dimpotriva, cred ca numarul lor va creste constant si astept momentul eliberarii Romaniei de basesco-pedelisti. Astept renasterea nationala!

  Comment by Maria Barbu — April 23, 2010 @ 5:34 pm

 6. @dle Horvath,

  sunteti un optimist incorigibil. Felicitari!

  Comment by Maria Barbu — April 23, 2010 @ 5:35 pm

 7. @Octav,

  noi, romanii, cu dispretul si anatema, el, Basescu, cu functia si averea!

  p.s. multumesc pt dedicatie!

  Comment by Maria Barbu — April 23, 2010 @ 5:37 pm

 8. @SuKaRiT,

  nu ma mir ca francezii sunt stupizi, aroganti, superficiali … Stiu insa ca atunci cand ma duc eu la Paris si le vorbesc cu pasiune despre Romania li se umplu ochii de lacrimi si de admiratie!
  Asta ar trebui sa facem toti cei care stim sa spunem ceva semnificativ, nu sa o lasam pe parasuta de Udrea sa se dea in barci in fata Primariei din Paris, crezand ca si acolo e vreun Basescu!!!!

  Comment by Maria Barbu — April 23, 2010 @ 5:41 pm

 9. STIMATA DOAMNA MARBU
  VA MULTUMESC SI VA ADMIR. POATE INTR-O ZI SA-MI ACORDATI SANSA SA VA ILUSTREZ UN VOLUM DE POEZII. ROBERT

  Comment by rhorvath — April 23, 2010 @ 10:40 pm

 10. @Robert,

  cu mare placere!

  Comment by Maria Barbu — April 23, 2010 @ 10:46 pm

 11. Cînd spunem dreapta agresivă, îl şi vedem/auzim pe tovarăşul Traian Băsescu:
  * Ordine şi disciplină! Că vă ia mama dracului de prea mulţi şi proşti… * … ceva de genul, în stilu-i şi limbajul ce-l caracterizează…
  Poporul român are nevoie urjentă, da urjentă de ceea ce spun scumpii şi dragii noştri conducători iubiţi, tandemul Tr. Băsescu şi doooamna Helencu Udrea Cocoş: dictatură luminată ŞI musai, numai musai şi musai revizuirea Constituţiei. Punctum.
  Argumente sunt, enumerăm câteva:
  – duuuuoamna Helena Udrea Cocoş, viitor Preşedinte al României, e bine intenţionată dorind dezvoltare durabilă, turism în Clisura Dunării, etc. , etc. etc… mai mult ajută, îl ajută pe toarăşul Sorinache Frunzăverde cu… bani, ca de exemplu:
  * REŞIŢA – Ca urmare a datoriilor acumulate în anii precedenţi, atât faţă de stat cât şi faţă de furnizori, SC Drumuri şi Poduri nu a putut participa la licitaţii pentru achiziţia de lucrări în anul 2009. *
  Va sa zica, Frunzăverde spune despre nişte * bani pe lucrări efectuate anul trecut. *, care lucrari insa NU s-au efectuat caci * SC Drumuri şi Poduri nu a putut participa la licitaţii pentru achiziţia de lucrări în anul 2009. *
  … Prin urmare, cum infrastructura caraseana este franjuri, lucrari nema, in buzunarele cui sa fi intrat banii… ? La judeţ acelaşi * voievod * Frunzăverde, la Drumuri şi Poduri în 2009, finu Vali Rusu, actual… deputat, vai mama ei ţară cu-asemenea specimene….
  * Acelaşi Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului a alocat judeţului nostru, pentru programul de pietruire şi modernizare a drumurilor, 130 de miliarde de lei vechi, pentru facturi aferente lucrărilor efectuate în 2009. * ???!!!!
  Care lucrări băi şmecherilor ???
  Duuuuoamna Udrea, ia-l de urechi pe Sorinache, sau, premiază-l, hai că-ţi stă-n putinţă!
  – omuleţul Băsescu, viitorul Prim Ministru al României, e chitit pe fapte mari, dar * prostimea *, mogulii, presa şi bloggerii ostili fac fente, mint, îi pun piedici, da ştiţi de ce ?… de ciudă, de oftică, de… fonseca, de Constituţie nu le pasă mulţimii de vinovaţi, adicătelea bobor, opoziţie, media mogulilor, căci, de le-ar păsa ar accepta… Va să zică, ciudoşii menţionaţi nu acceptă ceea ce e firesc, normal, exemplificare :
  Articolul 16
  ( 1 ) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
  se va modifica după cum urmează:
  Articolul 16:
  * Cetăţenii sunt egalite în faţa legii bunului plac al autorităţilor publice, de privilegii beneficiind toţi cei nominalizaţi de voievozii voievodatelor teritoriale, cu condiţia ca 50% din privilegiile concretizate-n beneficii financiare, să fie direcţionate spre vistieria celor două Palate şi implicit la cheremul Preşedintelui şi-al PM, care sunt liberi să-i gestioneze după cum consideră.,fără explicaţii pe care nu le pot înţelege neavizaţii, răuvoitorii, adică * prostimea *, presa ostilă, ori forurile internaţionale ce nu au voie să se amestece în chestiuni interne. Vor fi discriminaţi toţi cei care mişcă-n front, trăncăne-n plus. Punct. *
  Cu alte cuvinte, omuleţul Băsescu, doreşte şi va instaura ordinea şi disciplina. Simplu. Ţine de normalitate ca mai marii voievodatelor din teritoriu şi implicit oamenii lor de încredere, să fie privilegiaţi, recompensaţi periodic, promovaţi. Doar nu-i de ici de colo să te ţii de scaun, ce naiba.
  Articolul 49, alin. 1, 2, 3, 4, şi 5, se modifică, astfel :
  art.49, alin. unic
  * Copiii şi tinerii nu se vor bucura de vreun regim special, vor muncii din fragedă pruncie, astfel, îşi vor forma deprinderi necesare obţinerii de statut de cetăţean al ţării iar Statul, va stopa acţiuni de genul * Cornul şi laptele *, fiind extrem de nesănătos să fie îmbuibaţi de mici, existând riscul să devină obezi. Grija Statului va consta-n colectarea taxelor şi impozitelor pe care copiii şi tinerii au obligativitatea de a le plăti lunar către vistieria Statului şi astfel vor deveni chibzuiţi, economi, vor fi ţinuţi departe de ispite, tentaţii şi vor sprijini şi participa activ şi efectiv la sporirea bunăstării … Statului. Copiii şi tinerii care se sustrag sau întârzie de la plata dărilor, nu vor fi pedepsiţi, Statul scutindu-i de penalităţi, dar, vor fi săltaţi cu arcanul de către reprezentanţii MAI şivor depune muncă-n folosul comunităţii constând în construirea autostrăzii Transilvania, ş. a. *
  Articolul 80, alin. 1 şi 2, se va modifica firesc, astfel :
  * Preşedintele României este deţinătorul absolut al tuturor adevărurilor câte vor fi fiind, este Conducătorul Suprem, este cel ce ia absolut toate deciziile. Toate puterile Statului au obligativitatea să se supună ordinelor, deciziilor Preşedintelui şi PM şi să raporteze periodic Palatelor, absolut tot, orice, li se impune. *
  Exemple sunt multe şi sunt dovada vie a normalităţii cu care mult iubitul nostru conducător, tovarăşul Tr. Băsescu, ne va dăruii şi binecuvânta…
  *******
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/23/ordine-si-disciplina-ca-va-ia-mama-dracului-de-prea-multi-si-prosti/

  Desigur, cu Frunzăverde, toată suflarea are ceva… Ce-i vinovat biet voievod că are cohortă de fini, prieteni, colegi. De partid. Tuturor, o pâine le-a dat. Şi-o funcţie, să fie primită. Iar ei, l-au rezolvat, unii într-un fel, alţii în alt fel. Rezultatele, de * succesuri *….
  Despre fenomenele paranormale din Twin Peakse-ul cărăşean se va mai tot scrie. E Unicul Împărat din România lui Băsescu, căruia i se pupă labele, la propriu. De către lingăi şi slugi. Direct interesaţi de oareşce privilegii.
  Aşadar, va urma… : despre fosta industrie, despre a fost odată minerit, despre drumul buştenilor, despre copiii Statului, despre…
  Că doar unii chiar * ie * multilateral dezvoltaţi, nah ! * Permisuri *, * accesuri *, * succesuri *… în chiar această ordine, deloc întâmplătoare…
  Sibilla

  Comment by Sibilla — April 24, 2010 @ 1:41 am

 12. Stimata Doamna Marga
  Vorbesc serios.Am mai ilustrat volume de poiezii. Deasemenea am creiat un numar de coperti. Va stau cu mare placere la dispozitie. Robert

  Comment by rhorvath — April 24, 2010 @ 4:24 am

 13. @Dle Horvath,

  nu ma cheama Marga, ci MARIA.

  Raposata Marga Barbu, la cei 90 de ani ai ei putea sa-mi fie chiar si strabunica!

  Comment by Maria Barbu — April 24, 2010 @ 1:03 pm

 14. @Sibilla draga,

  tovarisci bolsevik nu se dezice prin nimic!

  Comment by Maria Barbu — April 24, 2010 @ 1:04 pm

 15. Degeaba suntem noi demni… din spate nu vine nimic spectaculos, cei tineri nu mai visează să fie excepţional, visează numai bani. Avem o cădere în mercantilism ceva de speriat. Înainte românii plecau din România pentru a se împlini profesional, pentru a se exprima mai plenar, mai desăvârşit decât li se permitea, acum pleacă ca să câştige bani, indiferent cum.

  Comment by Bibliotecaru — April 24, 2010 @ 10:44 pm

 16. @Bibliotecaru,

  este evidenta decaderea, ca si marasmul societatii romanesti, si in intregul ei si la fiecare individ in parte. Desi am citit enorm despre leadership, si de placere dar si obligata de primul meiu doctorat, ma uit la realitatea noastra si vad cu oroare cum un leadership politic deviant face ca intregul tesut social sa se sfasie dureros!

  Comment by Maria Barbu — April 24, 2010 @ 11:54 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: