MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

October 4, 2007

FANTEZII EROTICE – leapsa

Filed under: Uncategorized — Maria Barbu @ 11:36 pm

Sunt oare o victima a lepselor? O prietena la care tin, pentru ca nebunia scrisului ne face mintea creata, si anume Oana Stoica-Mujea, mi-a dat o leapsa de-a dreptul indecenta, incitanta, in-fioratoare, si anume sa scriu despre fantezii erotice/sexuale cu bloggeri!

Doamne, parca nu a venit toamna, ci primavara, daca te iei dupa freamatul din bloguri si febra care se simte dincolo de cuvinte. Ce v-a apucat, dragii mei? In loc sa va ganditi si voi, precum Nichita Stanescu, intr-un poem superb, ca “a venit toamna/acopera-mi inima cu ceva./ daca se poate,/cu inima ta/” , voi va ganditi la prostioare, le imaginati, le visati, le plamaditi, le rasturnati si le dati drept reale. Eu sunt o natura pasionala, in poezie si in viata, dar fanteziile sunt prea intime ca sa le spun aici, si totusi….

O sa va spun ceva despre “marele mister” al erotismului pe care il dezvolta in noi messengerul, despre soaptele pe care le auzi dincolo de ecran, despre saruturile pe care le primesti din emoticoane si care pot face ca buzele tale sa se infioare de-adevaratelea sau, mai apoi, in vise/fantezii… zbaterea sangelui in tamplele incinse de oboseala si incapacitatea de a renunta la o discutie care fierbe in silabe rasucite mestesugit, participarea voita si putin perversa la acest nou tip de erotism care in curand ne va modifica tuturor felul de a simti cu adevarat …

Adauga la toatea astea, care se intampla noaptea , asteptarea tensionata de a doua zi sau din zilele urmatoare, emotia subtila care iti frige pielea, ochii putin lacrimosi cu care te uiti spre ecranul pe care astepti sa apara iubirea ta virtuala, tensiunea care creste pana la insuportabil si gata, plecarea la culcare dimineata, in zori, cand adormi cu figura labartata de un zambet daruit fanteziei care te infioara atat de dulce si care continua jocul acela aproape periculos din care tocmai te-ai desprins…

Nu are rost sa va dau nume. Nu asta e important ci trairea in sine, noi fiind prima generatie a erotismului virtual care va schimba umanitatea, facand-o sa treaca, aproape insesizabil, spre ceea ce filmele si cartile SF evoca deja, spre generatia de androizi care ne va inlocui poate mai curand decat credem. Pana atunci insa, cine mai este oare dispus sa renunte la placerile acestea atat de subtile si de perfide pe care ni le daruieste virtualul?

As vrea sa dau leapsa mai departe lui Dragos si lui Buddha si cui mai are curajul, sau nebunia, de a spune mai mult!

20 Comments »

 1. = )) Te-ai scos frumos. Si mai zici de mine ca sunt smechera. Frumos. Ai lasat cuvintele sa curga si ti-ai vrajit cititorul. Si ca o smechera mica ce esti, ai dat leapsa mai departe unor barbati, pentru ca ei au mai mult curaj.
  Stiam eu ca ma pot baza pe tine.

  Comment by Oana — October 4, 2007 @ 11:43 pm

 2. Wow, ce-mi place sa ma lauzi! Ufff, m-am cam incins la scrisul asta smecher, pt ca a fost un tur de forta sa scap cu fata curata!

  Comment by Maria Barbu — October 4, 2007 @ 11:47 pm

 3. Subscriu la ceea ce spui tu, Oana, cu deosebirea ca depinde ce intelegi tu prin acel “mai mult curaj”. Se pot face texte care sa “iti lase gura apa” fara a iesi din limitele limbajului decent, sau fara a trece la detalii foarte amanuntite. Totul sta in arta de a te juca cu cuvintele.

  Comment by Aurel Dragut — October 4, 2007 @ 11:52 pm

 4. @Aurel, sa inteleg ca e un text care ti-a placut sau nu?

  Comment by Maria Barbu — October 4, 2007 @ 11:56 pm

 5. awww, ce se vede poeta din tine. esti smechera 😉 . desi eu zic mai degraba ca primavara este anotimpul romantic, nu toamna, cum pare sa insinueze nichita stanescu. dar nu detaliez, ca tocmai vorbeam cu prietena mea cea mai buna niste chestiuni hazoase si mintea mea inca mai zburda pe meleagurile tampeniilor.

  Comment by lifeanthem — October 4, 2007 @ 11:58 pm

 6. Fanteziile ne pot dezvalui multe din tainele ascunse ale subconstientului nostru. Nascute sub imperiul dorintelor nesatisfacute, visele si fanteziile se manifesta in toate domeniile vietii si mai ales in cel erotic, avand o forta de manifestare deosebita.

  Comment by gabitzubitzu — October 5, 2007 @ 12:00 am

 7. @Mely, daca tot spuneti ca sunt smechera inseamna ca voi vedeti arta poetica pe aici, printre randuri, nu-i asa? Cel putin asa inteleg eu.

  Comment by Maria Barbu — October 5, 2007 @ 12:02 am

 8. @gabitzubitzu

  definitia e superba, cu fanteziile incercam sa ne descurcam. Numai cu subconstientul e mai greu! Offffffffffff.

  Comment by Maria Barbu — October 5, 2007 @ 12:04 am

 9. da, normal ca se vede arta poetica. nici nu cred ca ai vrut s-o ascunzi 😉

  Comment by lifeanthem — October 5, 2007 @ 12:13 am

 10. Hahaha
  Chiar eram curioasa cum o sa te integrezi tu in acest subiect foarte tampit dupa mine … frumos scris. pe Buddha nu prea l-ai prins cu leapsa, ca el le uraste [ din cate spunea acum ceva vreme ] dar eh, sunt curioasa ce au mai spus si spun altii 😀 nimeni nu-i ca poeta1 😀

  Comment by luckydreamer — October 5, 2007 @ 12:27 am

 11. @luckydreamer
  mai, mai, ma faci sa rosesc de placere!

  Comment by Maria Barbu — October 5, 2007 @ 12:31 am

 12. ma tot gandeam daca sa comentez sau nu ultima replica, in relatie cu tema postului.. am ales sa nu fac asta 😆

  Comment by lifeanthem — October 5, 2007 @ 12:37 am

 13. Aoleu, vezi ce face o leapsa parsiva! Efecte colaterale.

  Comment by Maria Barbu — October 5, 2007 @ 12:39 am

 14. @Aurel: Maria trebuia sa vorbeasca despre fanteziile ei vis-a-vis de alti bloggeri sau cel putin sa dea cateva nume de personalitati. De aceea spun ca barbatii au mai mult curaj sa dea nume. Noi nu prea. De asta am spus si ca s-a scos frumos 🙂

  Comment by Oana — October 5, 2007 @ 1:49 am

 15. Mi-ar fi foarte uşor să adaptez nişte fragmente din cărţile mele, slavă domnului nu am reţineri. Îmi amintesc că acum câteva luni am tot fost provocat la un chat privat şi am scris două ore de literatură erotică :)).
  Probabil că am scris destul de bine din moment ce s-a cam dus vorba şi eram destul de des “agăţat”: Dar o dată vede naşul… 🙂
  Eu am altă preocupare, dacă o pot numi aşa. De ce oare avem reţineri de a vorbi despre senzaţiile naturale cu care am fost înzestraţi pentru a procrea, alt lucru natural, şi a perpetua specia? Putem vorbi de faptul că instinctele primare sunt pe categorii, unele mai primare decât celelalte?
  Atunci nu e de mirare că s-a răsturnat lumea într-o poziţie nefirească doar pentru că a spus preşedintele replica cu “o facem”. Vai ce s-a întâmplat, căte atacuri de pudoare, vai vai vai… Celularul “subtilizat” era altceva, un act oarecum brutal şi cu finalitate legală. Dar o replică de cartier a tulburat liniştea publică românească. O STIRE!!!
  Când vom reuşi să trece peste pudoarea aceasta? Românii pudici deja au abordat o semi-soluţie americană, au început să folosească cuvântul fuck. Eram printr-un mijloc de transport în comun şi vedeam două fete de liceu cum veneau de la şcoală. Admiram tinereţea lor ce îmi aminteau de o felie de viaţă fericită şi mă gândeam că arată ca nişte îngeri ce nu au fost loviţi de mizeria asta din jurul nostru. Apoi… ce mai plăpândă dintre ele a spus:
  “Auzi fată! Tâmpita de chimie cică ne dă test mâine!”
  Cea de a doua a replicat suav:
  “No fuck, serios?”
  Cei doi ingeri au coborât din mijlocul de transport în comun şi nu am mai auzit continuarea discuţiei.
  A început să-mi fie frică de îngeri. Brusc mi-am amintit că Lucifer este un înger şi el.

  Comment by Bibliotecaru — October 5, 2007 @ 10:46 am

 16. @Bibliotecaru

  si eu cred ca erotismul natural are o anume inocenta paradisiaca, deci nu mi se pare deloc rusinos si nici nu ma gandesc sa arborez vreo pudoare falsa. Mi-a placut aceasta leapsa, altfel nu o preluam, si mi-a placut tocmai pt ca ma face sa ma gandesc la cat de mult se schimba relatiile umane datorita virtualului, inclusiv in domeniul erotismului, une a facut sa apara senzatii si trairi de o subtilitate care, daca nu e atent controlata, poate fi aproape nociva, pentru ca, asemenea drogurilor, poate crea dependenta!

  Comment by Maria Barbu — October 5, 2007 @ 12:32 pm

 17. URL : http://fantasya.wordpress.com/2007/10/06/fantasya-si-fanteziile-erotice/

  Comment:
  […] si fanteziile erotice 6 10 2007 Am luat leapsa de la Maria, nu prea ma bag eu la leapsa dar genul erotic n-am cum sa-l ocolesc… e ca si cum as ocoli […]

  Comment by Maria Barbu — October 6, 2007 @ 9:17 pm

 18. Commentul de mai sus l-am sters din neatentie, este o preluare a lepsei de catre o persoana necunoscuta mie si care foloseste un limbaj mai frust, dar… interesant!

  Comment by Maria Barbu — October 6, 2007 @ 9:18 pm

 19. Leapsa pe coco. De fapt nu ati raspuns, erati pe coco, pe contra-piua, pe ouate. Leapsa de fata era ceva mai perversa (a se citi bonlava)- cine a pornit-o a sperat ca intreaga blogosfera va prelua leapsa si, probabil, initiatorii sa iasa si invingatori in statistica “celor mai doriti blog-ari”. Umila mea parere este ca dumneavoastra nu trebuia sa va coborati si sa tratati – fie chiar fin si elegant – acest subiect.

  Comment by scorpius — October 12, 2007 @ 10:19 pm

 20. @Scorpius

  marturisesc sincer ca am vrut sa vad cum ma descurc, asa cum pe strada, in fata unor golani pusi pe bascalie, trebuie sa raman ne-maculata! Nu a fost usor, si… pana la urma nimic nu este injositor decat ceea ce facem cu rea/murdara intentie. Iti multumesc pt ce ai spus, dar, te rog, nu iti fie teama pt mine. Nu exista nimic pe lumea asta care sa ma maculeze. Poate doar sa ma doara, si ceea ce ma doare cel mai tare este natia asta a noastra! Sper ca ai inteles asta.

  Comment by Maria Barbu — October 12, 2007 @ 10:34 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: