MariaBarbu Blog – IDEAL şi CREAŢIE

May 18, 2007

Ceea ce nu poate fi cuprins in nici o categorie

Filed under: Uncategorized — Maria Barbu @ 9:14 pm

Ce simt eu cu o forta mai mare decat fiinta mea este o nevoie irepresibila de a construi si de a exprima. Amandoua trimit la creatie, si asta este esenta mea. Creatia. Dar imi doresc sa creez structuri de idei, sa ii conving pe oameni de adevaruri, sa le ofer modele, sa le dau curaj sa porneasca pe calea adevaratei gandiri si a realizarilor autentice. Asta e ceea ce pot spune despre mine. Cel putin acum. In viitor, voi vrea mai mult, pentru ca toti evoluam. Important este sa evoluam pozitiv, in directia unor demersuri benefice, constructive.

Si as mai vrea ceva. As vrea sa ii conving pe oameni de forta extraordinara a puritatii, a acelei puritati care incepe cu respectul principiilor si valorilor, continua cu respectul de sine si culmineaza cu respectul celorlalti. In aceasta lume ale carei mizerii ne maculeaza pe toti si pe fiecare in parte, va trebui sa facem eforturi si sacrificii, dar nu pentru castiguri marunte ci pentru marile castiguri, pentru recuperarea acelor energii launtrice care pot sa remodeleze apoi tot ce ne inconjoara.

Cred ca merita sa facem asta. Intai in intimitatea eului, inlantrul fiecaruia. Si apoi in ceilalti, si in toata realitatea. Asa se poate recupera lumina spiritului, a iubirii, a bucuriei, a implinirii, a adevarului.

2 Comments »

  1. Ma bucur, in sfarsit, sa gasesc in ideile altora gandurile si aspiratiile personale.
    Sper, egoist, sa gasesc mai departe noile intrebari ce ma vor framanta si, daca se poate, raspuns la ele. Astept, privind in aceasta oglinda, ca inspiratia gandurilor puse in aceasta pagina sa dea curaj aspiratiilor personale si sa deschida poarta raspunsurilor simple la intrebarile atat de complicate ale vietii

    Comment by dccanim — May 21, 2007 @ 10:48 pm

  2. cele mai tari bancuri sunt cu ion, deci intelegeti ce vreti….

    Comment by grigore — October 2, 2010 @ 1:38 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: